Vandaag besteld, morgen in huis!*
6 januari 2024

De top 5 handige spullen voor in huis

In ons dagelijks leven streven we allemaal naar gemak en efficiëntie, en de sleutel tot een vlot draaiend huishouden zijn de handige spullen voor in huis. Of je nu een doorgewinterde huishoudexpert bent of net begint met het opbouwen van je eigen nestje, er zijn vijf handige spullen voor in huis die je huis transformeren tot een oase van handigheid. Deze selectie van slimme, praktische en handige spullen voor in huis zijn ontworpen om het leven een stuk eenvoudiger te maken en je te helpen bij het beheersen van de dagelijkse chaos.

5. Een slimme personenweegschaal.

Het eerste item op de lijst met handige spullen voor in huis omdat een slimme personenweegschaal een uitgebreide benadering van gezondheidsmonitoring bied die verder gaat dan het traditionele wegen. In tegenstelling tot een normale weegschaal, gaat een slimme weegschaal  met lichaamsanalyse verder dan alleen het meten van gewicht. Met geavanceerde sensortechnologieën kan deze intelligente weegschaal nauwkeurige metingen doen van verschillende lichaamsparameters, zoals lichaamsvetpercentage, spiermassa, watergewicht en zelfs botdichtheid.

Wat een slimme weegschaal onderscheidt, is zijn vermogen om deze gegevens te koppelen aan een bijbehorende app, waardoor gebruikers real-time inzicht krijgen in hun gezondheidsstatistieken en voortgang. Deze verbinding met de app maakt het mogelijk om doelen te stellen, trends in de tijd te volgen en een holistisch beeld te krijgen van de fysieke gezondheid. Bovendien kunnen veel slimme weegschalen meerdere gebruikersprofielen onderscheiden, waardoor het een handig hulpmiddel is voor het hele gezin.

Door te evolueren van een eenvoudige meetinstrument naar een gepersonaliseerde gezondheidsassistent, biedt een slimme personenweegschaal een geïntegreerde benadering van welzijn, waardoor het een waardevolle aanvulling is op de traditionele weegschaal en een inspiratiebron voor een gezondere levensstijl.

handige spullen voor in huis

Bekijk hier onze slimme weegschaal met lichaamsanalyse

4. Waterbesparende douchekop

Op nummer 4 van de handige spullen in huis hebben wij de waterbesparende douchekop met ionische filter. Deze waterbesparende douchekop is een van handige dingen voor in huis om diverse redenen. Allereerst levert het direct tastbare voordelen op voor zowel je portemonnee als je huid. De ionische filter, bestaande uit natuurlijke bioactieve bestanddelen zoals zeoliet, calcium, keramiek en tourmalijn, verwijdert ongewenste chemicaliën en metalen uit het leidingwater. Dit resulteert in een zachter water, gunstig voor een gezonde huid en een fris gevoel na elke douche.

In tegenstelling tot de gangbare gedachte dat het water uit onze kraan al schoon is, worden in waterzuiveringsinstallaties chemicaliën gebruikt die herhaaldelijk in het proces circuleren. De natuurlijke ionische filter van deze douchekop biedt een alternatieve benadering, vergelijkbaar met hoe mineraalwater op natuurlijke wijze wordt gefilterd, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Bovendien wordt de waterbesparende eigenschap van de douchekop gekoppeld aan een drukverhogend mechanisme met drie verschillende standen, variërend van massage tot regen. Dit resulteert niet alleen in een lagere waterrekening, maar ook in een verbeterde douche-ervaring. De gratis extra navulling van mineralen zorgt ervoor dat je 6 tot 12 maanden vooruit kunt, afhankelijk van het gebruik in je huishouden. Kortom, de waterbesparende ionische douchekop is niet alleen vriendelijk voor je huid en het milieu, maar ook voor je portemonnee, waardoor het een slimme en duurzame investering is voor in huis.

Waterbesparende douchekop met ionische filter

Bekijk hier de waterbesparende douchekop met ionische filter van Levanda

3. Daglichtlamp

Een daglichtlamp is niet alleen een verlichtingsbron, maar ook een essentieel instrument voor het bevorderen van welzijn en het verbeteren van de stemming. Met voordelen die verder gaan dan traditionele verlichting, biedt een lichttherapielamp het gemis aan natuurlijk licht dat vaak voorkomt in binnenshuis werk- en leefomgevingen. Deze staat daarom zeker in onze top 5 handige spullen voor in huis.

Allereerst staat een daglichtlamp bekend om het nabootsen van natuurlijk zonlicht, deze lichttherapie verhoogt het energieniveau en verbetert de concentratie, wat vooral gunstig is tijdens donkere seizoenen of voor mensen die veel binnenshuis werken.

Bovendien speelt de daglichtlamp een cruciale rol bij het reguleren van de biologische klok en het bevorderen van een gezonde slaap-waakcyclus. Blootstelling aan dit soort licht, vooral 's ochtends, kan het ritme optimaliseren en de slaapkwaliteit verbeteren.

Voor mensen die last hebben van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) biedt een lichttherapielamp verlichting door symptomen zoals depressie en vermoeidheid te verminderen. Daarnaast is het een milieuvriendelijke optie, omdat het minder energie verbruikt dan traditionele verlichting en geen schadelijke stoffen bevat.

In het kort is een daglichtlamp niet alleen een bron van verlichting, maar ook een welzijnsbevorderend instrument dat de stemming, energieniveaus en slaapkwaliteit positief beïnvloedt, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke binnenruimte. Daarom is een daglicht lamp zeker een van handige dingen voor in huis die wij aanraden.

handige spullen voor in huis daglicht

Bekijk hier de Lichttherapie daglichtlamp van Levanda

2. Elektrische pluizenverwijderaar

Een elektrische pluizenverwijderaar is een onmisbaar gereedschap voor het behoud van de kwaliteit van je kleding en textiel. Dit handige apparaat biedt een doeltreffende oplossing voor het verwijderen van pluizen, vezelknopen en haren, waardoor je kleding er langer fris en als nieuw uitziet. Een van de belangrijkste voordelen van een ontpiller is de snelheid en efficiëntie waarmee het pluizen en pillen verwijdert, wat resulteert in een gladder oppervlak en een verlengde levensduur van je favoriete kledingstukken.

Dit apparaat is niet alleen effectief op kleding, maar ook op dekens, gordijnen en andere textieloppervlakken. Het voorkomt ook dat pluizen zich ophopen en zorgt voor een verzorgde uitstraling van al je stoffen items. Bovendien is een elektrische ontpluizer gebruiksvriendelijk en draagbaar, waardoor het gemakkelijk is om het overal te gebruiken. Het bespaart niet alleen geld op het vervangen van kledingstukken, maar een ontpiller draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl door het hergebruik van textiel te bevorderen.

Kortom, een elektrische kledingontpluizer is een praktische en efficiënte oplossing om je kleding en textiel in topconditie te houden, waardoor het een waardevolle aanvulling is op het huishouden voor zowel het behoud van kleding als het verminderen van textielafval dus een pluizenverwijderaar is zeker een topper onder de handige spullen voor in huis.

elektrische draadloze pluizenverwijderaar handige dingen

Bekijk hier de Elektrische draadloze pluizenverwijderaar van Levanda

1. Levanda Kledingstomer

Een kledingstomer is de onbetwiste nummer 1 handige spullen voor in huis,  een kledingstomer is snel, gemakkelijk en effectief alternatief biedt voor het traditionele strijkijzer. Met zijn krachtige stoomfunctie en gebruiksgemak heeft de kleding stomer talloze voordelen die je dagelijkse routine kunnen optimaliseren. Niet alleen voor je kleding Maar ook voor gordijnen meubels en ander textiel

Allereerst is de handstomer uitermate geschikt voor het snel verwijderen van kreukels en vouwen uit kledingstukken zonder de noodzaak van een strijkplank. Dit maakt het niet alleen tijdbesparend, maar ook ruimtebesparend en handig voor last-minute touch-ups voor een formele gelegenheid of een zakelijke bijeenkomst.

Een ander voordeel van de kledingstomer is de delicate aanpak van stoffen. In tegenstelling tot een strijkijzer, dat soms harde druk uitoefent, werkt de stoom zachtjes in op de vezels, waardoor de stof behouden blijft en de levensduur van je kleding wordt verlengd. Bovendien is het stoomapparaat kleding geschikt voor een breed scala aan stoffen, waaronder zijde, wol en delicate synthetische materialen.

Daarnaast fungeert de stoomreiniger voor kleding ook als een effectief middel om geurtjes te neutraliseren en bacteriën te doden, wat de frisheid van je kleding bevordert zonder ze te wassen. Het draagt niet alleen bij aan het behoud van de kwaliteit van je garderobe, maar ook aan waterbesparing.

Kortom, een kledingstomer is een veelzijdig en praktisch apparaat niet alleen voor thuis maar ook voor op reis. De grote veelzijdigheid maakt dit onze favoriet in de lijst van handige dingen voor in huis.

Voor handige tips over het gebruik van een kledingstomer klik hier https://www.youtube.com/watch?v=GCpD3jAblkw

kledingstomer-voor-op-reis-levanda

Ons nummer 1 product voor de meest handige producten in huis. Bekijk hier de Levanda kledingstomer.

Conclusie handige spullen voor in huis:

  • Een slimme personenweegschaal biedt een uitgebreide gezondheidsmonitoring met real-time inzichten en gepersonaliseerde doelen voor het hele gezin.
  • De waterbesparende douchekop met ionische filter zorgt voor een zachte huid, lagere waterrekening en een verbeterde douche-ervaring, met duurzaamheid als extra voordeel.
  • Een daglichtlamp bevordert welzijn, verbetert stemming en slaapkwaliteit, en is milieuvriendelijk met minder energieverbruik.
  • Een elektrische pluizenverwijderaar verlengt de levensduur van kleding en textiel, bevordert duurzaamheid en bespaart geld op vervanging.
  • Een kledingstomer is het ultieme praktische apparaat, snel en effectief in het verwijderen van kreukels, zacht voor stoffen en veelzijdig in gebruik, waardoor het een essentiële aanvulling is voor thuis en op reis.
Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down