Vandaag besteld, morgen in huis!*

Slimme weegschaal met handige app

Wil jij graag op een slimme manier je gewicht bijhouden? Maak dan kennis met onze de slimme weegschaal van Levanda. Deze weegschaal vertelt je niet alleen je gewicht, maar maakt een uitgebreide lichaamsanalyse. Je ziet dat je gewicht verliest, maar ook of je nu vet verband of alleen vocht verliest. Of dat je door een dieet te weinig eiwitten binnenkrijgt en zelfs spiermassa verliest. De app vertelt je zelfs je dagelijkse hoeveelheid aanbevolen calorieën. Op een gezonde manier afvallen is zoveel meer als je streefgewicht bereiken. Nu kun je dit op een verantwoorde manier realiseren.

39.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

App vereist voor volledige functionaliteit

ja

waardes

Gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal buikvet, spiermassa, eiwit percentage, overgewicht indicator, fysieke leeftijd, botgewicht, vochtpercentage, vetvrije massa, dagelijkse hoeveelheid aanbevolen hoeveelheid calorieën,

Beschrijving

Dankzij de geïntrigeerde sensors en strakke afwerking heeft de slimme weegschaal een moderne uitstraling. Je verbindt de weegschaal eenvoudig met je telefoon via bluetooth. Vervolgens kan je kiezen uit meerdere apps die alles bijhouden en je vooruitgang overzichtelijk weergeven. Het display is duidelijk af te lezen en geeft je direct inzicht in je gewicht. Daarnaast is de weegschaal eenvoudig te bedienen en schakelt deze automatisch aan en uit.

De slimme weegschaal kan de progressie van wel 8 verschillende personen bijhouden. Het is dus geen probleem als je de slimme weegschaal deelt met je familie of huisgenoten.

Je krijgt direct inzicht in je vooruitgang of je nu wil afvallen, spiermassa opbouwen, op gewicht blijven of gewoon je lichamelijke gezondheid in de gaten wil houden. Nu is het effect van een dieet sport en fitness veel beter te meten dan enkel in kilo’s.

Wat kan de slimme weegschaal allemaal meten?

De slimme weegschaal meet de volgende waardes: gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal buikvet, spiermassa, eiwit percentage, overgewicht indicator, fysieke leeftijd, botgewicht, vochtpercentage, vetvrije massa en dagelijkse hoeveelheid aanbevolen hoeveelheid calorieën.

Een uitgebreide analyse is natuurlijk niet altijd nodig. Als je gewoon op de slimme weegschaal gaat staan geeft deze op het display je gewicht weer zoals een normale personenweegschaal.

Met de slimme weegschaal van Levanda haal je een waardevol hulpmiddel in huis om je gezondheid en levensstijl te verbeteren. Bestel de weegschaal vandaag nog en start direct met het bijhouden van je gewicht en lichaamssamenstelling!

Bekijk ook onze home producten voor meer handige producten in jouw huis!

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down