Vandaag besteld, morgen in huis!*

Waterbesparende douchekop met ionische filter

Met de waterbesparende douchekop van Levanda kun je niet alleen genieten van een gezondere huid, maar ook van aanzienlijke waterbesparingen. Met een gemiddelde besparing van 35% ten opzichte van een normale douchekop, voel je een verhoogde waterdruk terwijl je tegelijkertijd je waterverbruik vermindert. De ionische filter in de waterbesparende douchekop bevat bovendien hoogwaardige mineralen, waaronder zeoliet, calcium, keramiek en tourmalijn.

18.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

EAN

8720256911685

type filter

ionische mineralen filter

mineralen

zeoliet
calcium
keramiek
tourmalijn

aantal standen

3

pauzeknop

ja

navulling

1 stuk

Beschrijving

De waterbesparende douchekop van Levanda met 4 mineralen , ontworpen om water op een natuurlijke manier te filteren en je een zachtere en gezondere huid te geven. Met zeoliet, calcium, keramiek en tourmalijn, verwijdert deze douchekop op natuurlijke wijze onzuiverheden uit het water en biedt extra voordelen voor je huid. Naast het filteren van onzuiverheden, draagt het keramische mineraal in de waterbesparende douchekop bij aan het herstellen van de natuurlijke pH-waarde van het water. Hierdoor wordt het water zachter en vriendelijker voor je huid, waardoor uitdroging en irritatie worden verminderd.

 

Waterbesparend en druk verhogend
De waterbesparende douchekop zorgt voor een gemiddelde besparing van 35% vergeleken met een normale douchekop. Hierdoor wordt de waterdruk 2 keer zo hoog en voelt het alsof er meer water uitkomt. De waterbesparende douchekop merk je dus alleen op de waterrekening en niet als je onder de douche staat. De waterbesparende douchekop heeft 3 standen die je eenvoudig selecteert met de knop aan de zijkant massage, regen en een combinatie van beide. Ook zit er voor een pauze knop op de douchekop zodat je niet aan de warme en koude kraan hoeft te draaien als het water even uit wil zetten. Dit maakt water besparen nog makkelijker.

 

Hieruit bestaat de ionische filter van onze waterbesparende douchekop

Zeoliet
Zeoliet, met zijn negatieve ionen, hecht zich aan metalen en verwijdert stoffen zoals ammoniak en fluor uit het water.

Calcium
Verwijdert chloor dat gebruikt wordt om bacteriën te doden tijdens het reinigingsproces.

Keramiek
Herstelt de natuurlijke ph waarde en zorgt dat het water zachter wordt voor je huid.

Tourmalijn
Zorgt voor meer zuurstof in het water en heeft een antibacteriële werking

Met gratis navulling
Wij raden aan de mineralen elke 3 tot 6 maanden te vervangen . Afhankelijk van de grootte van het huishouden en hoelang er gedouchte wordt. Daarom geven we er een gratis setje mineralen bij deze waterbesparende douchekop zodat je 6 tot 12 maanden vooruit kan.

 

Bekijk hier ook onze andere Levanda home producten

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down