Vandaag besteld, morgen in huis!*

dermaplaning mesjes voor thuis - set van 25 stuks

Onze dermaplaning mesjes voor thuis bieden de perfecte mix van veiligheid, precisie en milieubewuste schoonheid. Met een gekartelde rand zijn deze mesjes niet alleen geschikt voor het trimmen van wenkbrauwen, maar ook voor professionele dermaplaning. Het compacte pen design zorgt voor natuurlijke handligging, waardoor je met precisie kunt werken. Deze mesjes tillen de manuele exfoliatie naar een hoger niveau, verwijderen dode huidcellen en donsharen voor een onmiddellijk zijdezachte huid met een stralende gloed. Milieuvriendelijkheid staat centraal met de inklapbare houders en 22 verwisselbare mesjes, waardoor je langdurig kunt genieten van een stralende huid, zonder overbodig plastic afval. Maak van je dagelijkse routine een luxe huidverzorgingsritueel met Levanda's dermaplaning mesjes voor thuis.

15.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

aantal mesjes

25

aantal houders

3

Beschrijving

Dermaplaning Mesjes voor Thuis - Een beste Huidverzorgingservaring

Stap in de wereld van perfecte huidverzorging met onze dermaplaning mesjes voor thuis, een slimme oplossing die jou de kracht geeft van professionele dermaplaning, waar en wanneer je maar wilt. Met geavanceerde kenmerken en een focus op veiligheid, precisie en milieubewustzijn, biedt dit product een unieke ervaring voor het onthullen van een stralende, zijdezachte huid.

Veiligheid en Precision in Één

Laat je leiden door de uitstekende veiligheid van ons dermaplaning mesjes voor thuis, ontworpen met een gekartelde rand die niet alleen perfect is voor het trimmen van wenkbrauwen maar ook ideaal is voor dermaplaning. De gekartelde rand zorgt voor een veilige en effectieve exfoliatie, verwijdert moeiteloos dode huidcellen en donsharen; en onthult een gladdere, vernieuwde huid. Met ons compacte pen design ligt het mesje natuurlijk in je hand, waardoor je met precisie je wenkbrauwen kunt vormgeven voor een frisse look alsof je net bij de schoonheidsspecialiste vandaan komt.

Dermaplaning scheermesjes

Ervaar de magie van dermaplaning in het comfort van je eigen huis. Onze dermaplaning mesjes voor thuis tillen de handmatige exfoliatietechniek naar een hoger niveau, met een gladde en veilige schrapende beweging die resulteert in een onmiddellijk zijdezachte huid. Het gebruik van deze mesjes levert niet alleen een verbluffend resultaat op, maar biedt ook een prachtige glow die je teint verheldert en verfrist.

Milieubewust in Elk Detail

Bij Levanda hebben we een passie voor milieubewust zijn. Onze dermaplaning mesjes voor thuis worden geleverd met niet één, niet twee, maar drie inklapbare houders. Deze slimme houders zorgen ervoor dat je jouw mesjes veilig kunt opbergen en handig mee kunt nemen, waar je ook gaat. En als het mesje bot wordt, hoef je niet de hele houder weg te gooien. Met 22 verwisselbare mesjes per set, verminderen we niet alleen de hoeveelheid plastic afval, maar minimaliseren we ook de ecologische voetafdruk door minder pakketverkeer. Kies voor duurzaamheid met onze voordeelverpakking en geniet van een langdurige, effectieve huidverzorging zonder schuldgevoel.

Complete Huidverzorging

Een gezonde huid begint bij verzorgde wenkbrauwen. Ontdek onze dermaplaning mesjes voor thuis in combinatie met ons gezichtsmasker met groene thee-extract en actieve houtskool. Deze krachtige duo biedt niet alleen een stralende huid, maar ook een verfrissende ervaring die je zintuigen prikkelt. Het gezichtsmasker combineert de reinigende eigenschappen van groene thee met de diep zuiverende werking van actieve houtskool, terwijl het dermaplaning mesjes voor thuis je huid perfect voorbereidt op optimale absorptie van de voedende ingrediënten.

Kies voor de ultieme frisheid, precisie en milieubewuste huidverzorging met Levanda's dermaplaning mesjes voor thuis. Laat je huid stralen en geniet van de rijkheid aan professionele behandelingen, gewoon bij jou thuis.

Bekijk hier ook onze andere beauty producten.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down