Vandaag besteld, morgen in huis!*

Weegschaal met lichaamsanalyse

Vind je een effectieve manier om je gewicht bij te houden? Vertrouw dan op onze Levanda weegschaal met lichaamsanalyse. Deze weegschaal meet je hele lichaam met lichaamsanalyse in plaats van alleen je gewicht. Je merkt dat je niet alleen gewicht verliest, maar je verliest ook vocht of vet. Of dat je een dieet volgt waardoor je te weinig eiwitten binnenkrijgt en zelfs spiermassa verliest. De weegschaal met lichaamsanalyse geeft je zelfs de aanbevolen hoeveelheid calorieën voor elke dag. Het bereiken van je streefgewicht is niet het enige doel van het afvallen op een gezonde manier. Het is nu mogelijk om dit verantwoord te doen.

39.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

App vereist voor volledige functionaliteit

ja

waardes

Gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal buikvet, spiermassa, eiwit percentage, overgewicht indicator, fysieke leeftijd, botgewicht, vochtpercentage, vetvrije massa, dagelijkse hoeveelheid aanbevolen hoeveelheid calorieën,

Beschrijving

Dankzij de geïntegreerde sensoren en strakke afwerking straalt de weegschaal met lichaamsanalyse moderniteit uit. Verbind deze slimme weegschaal eenvoudig met uw telefoon via Bluetooth. Kies uit een verscheidenheid aan apps die al uw gegevens opslaan en uw voortgang grafisch weergeven. Het heldere display toont meteen je gewicht. Bovendien is deze weegschaal eenvoudig te bedienen en schakelt hij automatisch aan en uit.

Deze slimme weegschaal met lichaamsanalyse kan tot acht personen volgen. De weegschaal delen met vrienden of familie is dus geen probleem.

Krijg onmiddellijk inzicht in je vooruitgang, of je nu bezig bent met afvallen, op gewicht blijven, spieropbouw of gewoon je algemene gezondheid bijhouden.

Het is nu veel gemakkelijker om het effect van je dieet, sport en fitness te meten in termen van kilo's dan in termen van gewicht.

 

Wat is precies de weegschaal met lichaamsanalyse?

Deze slimme weegschaal meet middels lichaamsanalyse verschillende waarden, waaronder gewicht, body mass index (BMI), vetpercentage, viscerale buikvet, spiermassa, eiwitpercentage, overgewichtsindicator, leeftijd, botgewicht, vochtgehalte, vetvrije massa en aanbevolen dagelijkse calorie-inname.

Het is niet altijd noodzakelijk om een grondige lichaamsanalyse uit te voeren. Het gewicht wordt op het scherm weergegeven net als op een normale weegschaal.

De Levanda weegschaal met lichaamsanalyse is een nuttig hulpmiddel om je levensstijl en gezondheid te verbeteren. Bestel vandaag nog deze weegschaal en blijf op de hoogte van je gewicht en gewicht!

Bekijk ook onze home producten voor meer handige producten in jouw huis!

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down