Vandaag besteld, morgen in huis!*

Waterfilter douchekop

Ervaar ultieme luxe met de Waterfilter Douchekop. Ontworpen om je dagelijkse douche-ervaring te transformeren, combineert deze innovatieve douchekop vier essentiële mineralen - zeoliet, calcium, keramiek en tourmalijn - voor een natuurlijke filtratie en verjonging van je huid. Met een besparing van 35% op water zonder drukverlies, biedt de douchekop drie verkwikkende standen (massage, regen, combinatie) en een handige pauzeknop. De ionische filter verwijdert onzuiverheden, terwijl de gratis meegeleverde set mineralen 6 tot 12 maanden zorgeloos gebruik garandeert. Verwen jezelf dagelijks met de Levanda Waterfilter Douchekop en geniet van een wellness-ervaring in je eigen badkamer.

18.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

EAN

8720256911685

type filter

ionische mineralen filter

mineralen

zeoliet
calcium
keramiek
tourmalijn

aantal standen

3

pauzeknop

ja

navulling

1 stuk

Beschrijving

Stap in een wereld van ongeëvenaarde doucheluxe met de Waterfilter Douchekop. Laat je onderdompelen in de kalmerende omhelzing van kristalhelder water, zorgvuldig gefilterd door een mix van vier essentiële mineralen die je huid verwennen en je dagelijkse doucheroutine naar een hoger niveau tillen. Met een harmonieuze combinatie van zeoliet, calcium, keramiek en toermalijn is deze innovatieve douchekop niet zomaar een armatuur; het is een Wellens-ervaring.

Laat je huid op natuurlijke wijze revitaliseren

Speciaal ontworpen met jouw welzijn in gedachten, gaat de Waterfilter Douchekop verder dan alleen filtratie - het verjongt. Zeoliet, gewapend met zijn negatieve ionen, hecht zich gretig aan metalen en verdrijft onzuiverheden zoals ammoniak en fluor uit je watervoorziening. Calcium neemt het voortouw, zwaaiend naar chloor, het desinfectiemiddel dat wordt gebruikt bij waterzuivering. Dit dynamische duo zorgt ervoor dat elke druppel die je huid streelt, een pure, verkwikkende omhelzing is.

Harmonie in elke druppel

Het keramische mineraal in onze waterfilterdouchekop fungeert als een beschermer van de pH-balans van je huid. Door het water terug te brengen naar zijn natuurlijke pH, wordt het een zachtere, vriendelijkere metgezel voor je huid, waardoor het risico op uitdroging en irritatie wordt verminderd. Voel de harmonieuze dans tussen water en je huid terwijl de Waterfilter Douchekop je dagelijkse douche transformeert in een spa-achtige ervaring.

 

Waterbesparend wonder met verbeterde druk

Niet alleen een feest voor je huid, de Waterfilter Douchekop is ook een kampioen in waterbesparing. Ervaar een gemiddelde waterbesparing van 35% vergeleken met reguliere douchekoppen, zonder concessies te doen aan de druk. Het geheim? Een innovatief ontwerp dat de waterdruk verdubbelt, waardoor het voelt alsof je onder een waterval staat. Voel het verschil, niet op je huid, maar op je waterrekening.

 

Drie zalige instellingen

Kies je douchewens met drie heerlijke instellingen: massage, regen of een harmonieuze combinatie van beide. Schakel eenvoudig tussen ze met een handige knop aan de zijkant. Moet je even pauzeren? Geen probleem. Onze Waterfilter Douchekop heeft een pauzeknop direct op de douchekop, waardoor het gedoe met de warme en koude kranen wordt geëlimineerd. Bespaar moeiteloos water met een simpele aanraking.

 

Ionische filter onthuld

Laten we duiken in het hart van onze waterfiltertechnologie. Zeoliet, met zijn negatieve ionen, vangt en verwijdert ijzer, ammoniak en fluor op. Calcium neemt het voortouw, zwaaiend naar chloor dat wordt gebruikt bij waterzuivering. Keramiek komt in actie, herstelt de natuurlijke pH van het water voor een zachtere aanraking. Toermalijn voegt meer zuurstof toe aan het water en heeft antibacteriële eigenschappen. Het is een symfonie van mineralen die harmonieus samenwerken voor jouw welzijn.

 

Gratis navulling voor blijvende luxe

Voor blijvende luxe raden we aan om de mineralen elke 3 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de grootte van je huishouden en de duur van het douchen. Om ervoor te zorgen dat je doucheplezier ononderbroken is, voegen we een gratis set mineralen toe aan je Waterfilter Douchekop - zodat je 6 tot 12 maanden lang ongestoord kunt genieten.

Verhoog je dagelijkse doucheroutine naar een nieuw niveau van luxe met de Waterfilter Douchekop omdat jouw welzijn niets minder verdient.

 

Bekijk hier ook onze andere Levanda home producten

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down