Vandaag besteld, morgen in huis!*

Gezichtsreiniger borstel elektrisch

Onze elektrische gezichtsreiniger borstel biedt een diepgaande reiniging die je huid laat stralen als nooit tevoren. De ultrasone technologie verwijdert effectief vuil, make-upresten en onzuiverheden, zelfs tot in de diepste poriën. Speciaal ontworpen om de natuurlijke glans van je huid naar voren te brengen.

39.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

waterbestendig

IPX6

Draadloos

Ja

accessoires

Zachte borstel
Scrub borstel
Siliconen exfoliator
Massage kop
Make-up spons

Geschikt voor gevoelige huid

ja

standen

2

Beschrijving

Onze elektrische gezichtsreiniger borstel biedt een diepgaande reiniging die je huid laat stralen als nooit tevoren. De ultrasone technologie verwijdert effectief vuil, make-upresten en onzuiverheden, zelfs tot in de diepste poriën. Zeg vaarwel tegen verstopte poriën en ongewenste mee-eters. Deze borstel is speciaal ontworpen om de natuurlijke glans van je huid naar voren te brengen. Ons apparaat werkt zachtjes op je huid en verwijdert dode huidcellen, waardoor je een zachte, stralende teint krijgt. Ervaar de sensatie van een spa-behandeling in het comfort van je eigen huis.

 

Alles in 1 Gezichtsreiniger borstel

Ontdek de veelzijdige 5-in-1 draadloze gezichtsreiniger borstel voor een complete huidverzorging. Deze krachtige borstel wordt geleverd met maar liefst 5 verschillende opzetstukken, waaronder een zachte reinigingsborstel, een scrub borstel, een siliconen borstel, een massagekop en zelfs een handige make-up spons.

Deze draadloze gezichtsreiniger borstel is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het apparaat is IPX6 waterdicht, waardoor je het zelfs onder de douche kunt gebruiken voor een verfrissende reiniging. Met 2 instelbare snelheden kun je de reiniging aanpassen aan jouw behoeften, of je nu een milde dagelijkse reiniging wilt of een diepere exfoliatie.

Het draadloze oplaadsysteem maakt gebruik van een handig basisstation, zodat je nooit hoeft te rommelen met vervelende kabels. Laad eenvoudig je gezichtsreiniger borstel op en zorg ervoor dat deze altijd klaar is voor gebruik.

Haal het beste uit jouw huidverzorgingsroutine met deze veelzijdige draadloze gezichtsreiniger borstel. Het is de perfecte metgezel voor een stralende en gezonde huid.

 

Handig en draagbaar

Deze elektrische gezichtsreiniger borstel is jouw nieuwe reisgenoot. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je toilettas of handbagage. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg bent, je kunt altijd genieten van een frisse en stralende huid.

De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met het vervangen van batterijen. Eenmaal opgeladen, gaat de borstel langdurig mee, zodat je hem overal kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over stroomvoorziening.

 

Verschillende gezicht borstel opzetstukken

Zachte reinigingsborstel

Onderdeel van de 5 in 1 draadloze gezichtsborstel is de zachte reinigingsborstel. Voor dagelijks gebruik zelfs bij een gevoelige huid. 6 keer effectiever dan handmatige reiniging en zorgt dat er geen enkele make-up, vuilresten of andere onzuiverheden achterblijven op je huid.

Scrub borstel
Een grondige reiniging van de huid tot diep in de poriën voor het verwijderen van mee eters en andere onzuiverheden die de poriën verstoppen. Zo kan huid goed kan ademen en verzorgingsproducten worden beter opgenomen, zodat je huid zacht en glad aanvoelt. Dit is een effectieve borstel van de 5 in 1 draadloze gezichtsborstel.

Siliconen borstel
De exfoliërende borstel verwijderd bovendien de dode huidcellen en zorgt zo voor een mooie stralende huid. Voor een langdurig resultaat om je huid mooi en gezond te houden

Massage kop
Een gezichtsmassage is niet alleen ontspannend maar verbeterd ook de bloedcirculatie en elasticiteit van je huid. Dit gaat veroudering tegen en zorgt voor een strakkere huid met minder lijntjes.

Make-up spons
De 5 in 1 draadloze gezichtsborstel bevat ook een make-up spons. Handig om snel en gelijkmatig foundation, concealer of BB-cream aan te brengen.

 

Bekijk ook onze andere beauty producten van Levanda.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down