Vandaag besteld, morgen in huis!*

Lichttherapie daglichtlamp

Reken af met een winterdepressie en geef je lichaam een geest een energie boost doormiddel van de lichttherapie daglichtlamp. Met onze lichttherapie daglichtlamp kun je genieten van de voordelen van zonlicht, zelfs op donkere dagen, zonder schadelijke effecten op je ogen of huid. Het compacte formaat geeft je de vrijheid om de lamp overal mee naartoe te nemen en te gebruiken op jouw gewenste locatie en tijdstip. Met aanpasbare kleurtemperaturen, helderheidsniveaus en een handige timerfunctie kun je de lichttherapie lamp naar jouw wensen instellen, of je nu een langere sessie wilt of een kortere boost nodig hebt.

49.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

lichtsterkte

10.000 LUX

Aantal LEDS's

66

UV vrij

ja

helderheidsniveaus

5

kleur temperatuur

3000K-6500K

afmeting

160MM x140MM x11MM

Beschrijving

De lichttherapie daglichtlamp heeft 66 UV-vrije leds zodat de daglichtlamp niet schadelijk is voor je ogen of huid terwijl je wel geniet van de voordelen van zonlicht zonder dat de zon schijnt. Dankzij het compacte formaat makkelijk verplaatsen zodat je zelf kan kiezen waar en wanneer je de lichttherapie daglichtlamp gebruikt. Het is bewezen dat 20 minuten daglicht per dag zorgt dat je natuurlijke vitamine D aanmaakt en hierdoor je stemming verbeterd, meer energie en focus geeft. Ideaal tegen een winterdepressie! Met 3 kleur temperaturen, 5 helderheidsniveaus en een timerfunctie bepaal je zelf hoe je de lichttherapie lamp gebruikt. Gedurende een aantal uren of kortstondig.

De lichttherapie daglichtlamp voor vitamine-D

Het is wetenschappelijk bewezen dat slechts 20 minuten lichttherapie per dag je natuurlijke vitamine D-productie stimuleert, wat kan leiden tot een verbeterde stemming, meer energie en een betere focus. Met de mogelijkheid om te kiezen uit 3 kleurtemperaturen, 5 helderheidsniveaus en een handige timerfunctie, kun je de lichttherapie daglichtlamp aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften. Of je nu een langere sessie wilt voor een paar uur of een kortere boost nodig hebt, deze lamp biedt flexibiliteit en gemak.

Haal het beste uit jezelf met onze lichttherapie daglichtlamp en geniet van de positieve effecten op je welzijn en gemoedstoestand. Ontdek hoe deze lamp je kan helpen om je dagelijkse routine te verrijken en je een gevoel van welzijn te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze lichttherapie daglichtlamp en hoe je het optimaal kunt benutten.

Bekijk hier al onze andere home producten

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down