Vandaag besteld, morgen in huis!*
17 augustus 2023

Wat is de beste waterbesparende douchekop? De 5 beste.

Wil je meer water besparen tijdens het douchen en ben je op zoek naar diverse manieren om water te besparen? Lees dan deze blog met de vraag wat is de beste waterbesparende douchekop. Een douch nemen verbruikt namelijk erg veel water. Een oplossing om dit tegen te gaan zijn waterbesparende douchekoppen. Deze douchekoppen verbruiken tot wel 30% minder water dan normaal. Sommige douchekoppen gebruiken zelfs 35% minder water. Echter zijn er veel diverse soorten. Dit kan het maken van een keuze tussen de diverse douchekoppen lastig. Je dient een waterbesparende douchekop te herkennen als allereerst en daarna dien je ook nog een keuze te maken tussen de meest geschikte voor jouw ideale doucheroutine.

Ben je ook benieuwd naar de top 5 beste waterbesparende douchekoppen momenteel op de markt? Lees dan verder of schaf direct de nummer 1 van de lijst aan. De Waterbesparende douchekop met ionische filter van Levanda.

1. Waterbesparende douchekop met iconische filter van Levanda

Om de vraag Wat is de beste waterbesparende douchekop te beantwoorden kan deze douchekop zeker niet gemist worden. De waterbesparende douchekop van Levanda bevat namelijk niet alleen een besparing van 35%, maar je kan ook genieten van een gezondere huid en een verhoogde waterdruk, terwijl je minder water verbruikt tijdens het nemen van een douche. Dit komt doordat de douchekop hoogwaardige mineralen bevat. Denk aan mineralen als zeoliet, calcium, keramiek en toermalijn. Op deze manier biedt deze waterbesparende douchekop niet alleen waterbesparing, maar is die ook nog eens goed voor je gezondheid. Het water wordt met de mineralen krachtig gereinigd voor een nog betere ervaring en verfrissing. 

Door deze douchekop help je mee aan het milieu en je draagt bij aan je eigen welzijn en waterbehoud. Allerlei schadelijke stoffen worden eruit gefilterd en het water wordt verzacht met bijna 100%. Denk aan chloor, metalen en antioxidanten dat verwijderd worden. Ook de fluoride wordt op deze manier verminderd. Tot slot is dit de nummer 1 douchekop van wat is de beste waterbesparende douchekop doordat deze douchekop 3 standen bevat. Deze 3 standen zijn eenvoudig te selecteren. Je hebt een stand genaamd massage, een genaamd regen en een stand dat een combinatie is van beide.

Hou er rekening mee dat er wel wordt aangeraden om de mineralen tussen elke 3 en 6 maanden te vervangen voor optimaal resultaat. De navulling is hiervan gratis. De tijd om de mineralen te vervangen hangt af van het gebruik van de douchekop en hoelang er gedoucht wordt. Dit is natuurlijk per huishouden anders. De gratis navulling zit er vaak al bij, zodat je al een lange tijd vooruit kan. 

2. Waterbesparende douchekop¨de Grohe Vitalio Start II Handdouche

Naast de waterbesparende douchekop van Levanda zijn er ook nog andere douchekoppen die onder de vraag vallen van wat de beste waterbesparende douchekop is. Zo is de Vitalio een douchekop dat ook erg zuinig is. Zo gebruikt deze gemiddeld een waterverbruik van 5,7 liter per minuut, terwijl bij een normale douche veel meer is. Ook is deze douchekop niet prijzig en kost deze maar liefst 30 euro. Echter heeft deze minder diverse standen beschikbaar en bevat het niet de mineralen voor je gezondheid als de waterbesparende douchekop van Levanda. Douchekoppen die naast waterbesparing wel nog de zelfde waterdruk bevatten en niet afbreuk doen hieraan behoren tot deze modellen. Over het algemeen zijn deze ook overal te installeren.

3. Nevel douchekop wat een van de beste waterbesparende douchekop is.

Naast deze twee opties zijn er ook nevel douchekoppen dat ervoor zorgt dat er minder water wordt gebruikt tijdens een douchesessie. Zo creëren deze douchekoppen een nevel van water dat aanvoelt als een fijne en zachte mist met nevel. Dit is helemaal comfortabel en ideaal voor mensen die een soort spa-ervaring in de douche willen creëren.  Deze douchekop gebruikt elk sproeigaatje voor de ultieme beleving. Verder is die erg gemakkelijk schoon te maken en beschikt die over technologie dat de hoeveelheid kalkaanslag terugbrengt naar een lager niveau. Tot slot is de douchekop voorzien van een siliconen bescherming, zodat beschadigingen en krassen voorkomen worden.

Wat is de beste waterbesparende douchekop

Bekijk en shop de waterbesparende douchekop van Levanda

4. Aerating douchekoppen voor waterbesparing

Nog een douchekop dat valt onder de vraag wat is de beste waterbesparende douchekop is de aerating douchekop. Deze douchekoppen lijken veel op de douchekoppen die we al kennen. Echter wordt er bij gebruik van deze douchekop water toegevoegd aan de waterstroom vanuit de douchekop zelf. Hierdoor lijkt het alsof je normaal aan het douchen bent, terwijl je eigenlijk veel minder water gebruikt dan normaal. Vandaar dat dit vaak ook gezien wordt als een luxe douchekop dat toch waterbesparend is.

5. Slimme waterbesparende douchekoppen

Verder is er nog een soort douchekop uitgebracht geworden dat deel uit maakt van onze slimme technologie van deze tijd. Deze douchekoppen maken gebruik van sensoren en connectiviteitstechnologie. Met deze technologie wordt vervolgens het watergebruik tijdens het douchen gereguleerd. Ook vallen onder de slimme waterbesparende douchekoppen modellen die met de smartphone via een app aangesloten kunnen worden. Hierdoor heb je real-time inzicht in je eigen waterverbruik, zodat je deze kunt gaan minderen op eigen tempo en tijd. Op deze manier is het ook mogelijk om deze te verbinden met andere apparaten in huis, zoals bijvoorbeeld je thermostaat. Op deze manier is er een weg gecreëerd voor optimaal resultaat betreft besparing en efficiëntie in evenwicht met comfort en gemak.

Conclusie van de vraag wat is de beste waterbesparende douchekop

Terwijl er diverse opties zijn, steekt de waterbesparende douchekop van Levanda er toch bovenuit. Door de ionische filter is deze erg geschikt voor zowel het milieu als uw gezondheid en een fijne douche ervaring. Zo investeer je niet alleen in een betere wereld, maar ook een betere en frisse douchervaring. Bij elke optie staat het waterbesparing centraal. Dit door het aantal liters per minuut te beperken. Maak deze kleine stap met een grote impact. Begin vandaag en kies een van de beste waterbesparende douchekop dat het beste bij jouw behoeften past. Geniet van de duurzamere douche-ervaring. Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar de douchekop van Levanda aarzel dan niet en neem gerust een kijkje of neem contact op voor deze duurzame oplossing.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down