Vandaag besteld, morgen in huis!*
14 oktober 2023

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Iedereen wil tegenwoordig wimpers hebben die goed opvallen en het liefst lekker lang zijn. Echter hebben veel vrouwen dit niet van hun zelf. Zelfs met mascara krijgen ze niet het gewenste resultaat dat ze willen hebben. Daarvoor zijn er nu wimperextensions. Maar hoe lang blijven wimperextensions zitten? Wimperextensions worden namelijk vaak vastgelijmd. Daarnaast kijken we welke voordelen wimperextensions hebben en welke soorten wimperextensions er zijn. Zo behandelen we alle need-to-know dingen over wimperextensions voor je op een rij. Bekijk tevens ook al onze andere beauty producten bij Levanda.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

De duur van wimperextensions verschilt enorm door diverse factoren. Zo is de duur van wimperextensions afhankelijk van de kwaliteit van de extensions, de verzorging, de soort extensions die gebruikt worden en de manier waarop ze geplaatst zijn geworden. Echter kun je verwachten van wimperextensions dat ze ongeveer 4 tot 6 weken blijven zitten voordat ze moeten worden vervangen of bijgewerkt moeten worden. Dit zijn vaak de wimperextensions die een voor een gelijmd worden op je eigen wimpers. Naast de wimperextensions die one-by-one geplaatst worden of via de 3D-techniek of Russian volume techniek zijn er ook wimperextensions die je zelf kunt plaatsen zonder dat je hiervoor naar een dure salon moet gaan en 1,5 uur verder bent. Ook dit heeft invloed op hoe lang blijven wimperextensions zitten. Vandaar dat we gaan kijken welke soorten er zijn.

Soorten wimperextensions

Naast de vraag "Hoe lang blijven wimperextensions zitten?", kijken we ook naar de soorten wimper extensions. Zo heb je nepwimpers dat je net als bij een salon een voor een kunt aanbrengen, maar je hebt ook wimper strips. Deze kun je knippen op de juiste lengte en in een keer aanbrengen met wat wimperlijm. Echter blijven deze wel vaak maar een dag of een paar dagen zitten. Tot slot heb je nu tegenwoordig ook wimperextensions die zonder lijm te gebruiken zijn. Dit is minder schadelijk voor je eigen wimpers en je kunt de wimpers zo heel vaak gebruiken n plaats van een keer. Zo zijn ze dus nog duurzaam ook. Dit zijn de magnetische wimperextensions. Ze zijn erg gemakkelijk in gebruik en kunnen hergebruikt worden. De duur van de wimperextensions ligt dus aan de kwaliteit van de wimpers, maar ook aan de kwaliteit van het plaatsen van de wimpers. Zo is de ene lijm natuurlijk beter dan de andere lijm en behoud de ene wimper het beter dan een andere. Echter is het ook zo dat je er goed mee moet omgaan. Zo moet je niet in je ogen gaan wrijven, moet je geen olie gebaseerde producten gebruiken op je ogen, moet je voorzichtig douchen, kan je niet zwemmen ermee en is het over het algemeen beter om ze voor het slapen gaan eraf te halen. Op deze manier blijven je wimperextensions namelijk het mooist en intact om weer gebruikt te worden.

Hoe-lang-blijven-wimperextensions-zitten

Shop hier magnetische wimper extensions van Levanda

Voordelen van de magnetische wimperextensions

Naast de vraag " Zo al beantwoord is op de vraag hoelang blijven wimperextensions zitten zijn de magnetische wimperextensions het best naar voren gekomen. Dit komt doordat deze wimperextensions herbruikbaar zijn. Op deze wijze kan je de extensions dus langer gebruiken dan echt de one-by-one wimperextensions, bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de magnetische wimperextensions goedkoper in aanschaf en zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Zo heb je nog altijd de voordelen van het besparen van tijd en het geen geknoei met mascara meer. Dit naast dat het je wimpers wel langer en voller maken. De magnetische wimperextensions van Levanda bijvoorbeeld hebben een natuurlijke uitstraling, maar kunnen ook een meer extravagante stijl bieden en zijn op maat knipbaar. Ook geven ze je extra zelfvertrouwen, een stukje gemak en kunnen ze wekenlang meegaan. De nieuwste trend zijn dan ook de magnetische wimperextensions.

Hoe werken de magnetische wimperextensions?

De magnetische wimperextensions komen het best naar voren uit de diverse soorten extensions. Vooral als we kijken naar de hoofdvraag van dit artikel hoe lang blijven wimperextensions zitten. Vandaar dat we nu kijken naar hoe de magnetische wimperextensions werken. De magnetische wimperextensions van Levanda zijn voorzien van minuscule magneetjes. Hierdoor kun je ze samen met de magnetische eyeliner gemakkelijk aanbrengen. Ze blijven in principe plakken door de magnetische kracht. Ook kun je ze hierdoor nog naderhand gemakkelijk verschuiven of corrigeren zodat ze perfect zitten. Voor het slapen gaan kan je ze gemakkelijk afhalen en de eyeliner met water of een milde reiniger eraf halen. Naast de normale eyeliner is er ook een waterproof eyeliner die bestand is tegen het water. Extensions dat dus goed is voor de portemonnee en het milieu.

Op zoek naar betaalbare en kwalitatieve beauty producten?

Naast de vraag hoelang blijven wimperextensions zitten zijn er natuurlijk eental van andere beauty vragen. Levanda biedt zo niet alleen de geweldige magnetische wimpers, maar heeft zo een divers scala aan andere beauty producten. Dit zijn kwalitatief hoge en betaalbare producten. Bekijk alle beauty producten op Levanda voor meer. Wil je meer weten over de magnetische wimperextensions bekijk dan het product zelf en ontdek hoe je moeiteloos prachtige wimperextensions kunt bereiken voor een mooie prijs.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down