Vandaag besteld, morgen in huis!*
13 oktober 2023

Hoe gebruik je boob tape?

Bijna iedereen kent het probleem wel rondom het dragen van een beha zonder dat deze zichtbaar is. Veel jurkjes en topjes met een open rug of net een wat dieper ingesneden topje is zo lastig te dragen. Echter wil je wel graag de support en lift voor je borsten. De ideale manier is hiervoor de nieuwere uitvinding genaamd boob tape. Hiervoor is er geen beha meer nodig. Ook de boob tape helpt om je borsten op zijn plaats te houden als je geen beha kunt of wilt dragen. Wil je ook graag boob tape gebruiken of uitproberen, maar weet je niet hoe? Dan is het goed om achter de vraag te komen: hoe gebruik je boob tape? In deze blog benadrukken we hiervoor de boob tape van Levanda. Dit is een onzichtbare boob tape of ook wel Invisible boob tape genoemd.

Wat is Boob tape precies?

Boob tape is tape dat je borsten doet liften en ondersteunen zonder dat je dit ziet. Je hebt zo het effect van een beha, maar gebruikt deze niet. Boob tape is te krijgen in diverse kleuren, zodat deze het best bij uw huidskleur past, zodat de tape nog minder goed opvalt. Het is tape dat knipbaar is naar de gewenste lengte en vorm waardoor je de tape kan plaatsen waar je wilt om het gewenste resultaat te verkrijgen bij elke outfit dan ook. Ook voor bepaalde gelegenheden is dit dan ook ideaal om te gebruiken. Vaak zijn deze kleren namelijk net wat anders uitgesneden dan normaal. De boob tape is stretchbaar, luchtdoorlatend en blijft langdurig zitten, zelfs als je transpireert.

De onzichtbare ondersteuning

Boob tape is gemaakt om de ondersteuning en lift te bieden die een beha ook biedt, echter is deze niet bedoeld om zichtbaar te zijn als sommige beha’s doen. De boob tape van Levanda integendeel is invisible boob tape. Dit betekent dat deze boob tape geen specifieke kleur heeft, maar doorzichtig transparant van kleur is. Op deze manier past de boob tape van Levanda bij elk type huidskleur. Vanwege zijn transparantie is de boob tape te gebruiken voor iedereen. Ook is deze boob tape speciaal ontworpen om de gehele dag en nacht op zijn plaats te blijven, zodat je elke outfit die je wilt dragen ook kunt dragen zonder een beha te zien. De borsten zijn nauw eenmaal een belangrijk lichaamsdeel van de vrouwelijke identiteit. Voordat we verder gaan met de vraag: hoe gebruik je boob tape, kijken we eerst naar de voordelen van de invisible boob tape van Levanda. Zo is deze tape geschikt voor de gevoelige huid. Dit komt doordat de tape hypoallergeen is. Daarnaast biedt de tape optimale stevigheid. Ook bij warme dagen of intensieve activiteiten. Verder is de boob tape veerkrachtig en pijnloos te verwijderen zonder enige tekens van irritatie. Tot slot is het nog minder zichtbaar dan de welbekende gekleurde boob tape’s.

Hoe gebruik je boob tape?

Het gebruik van boob tape is bijna identiek aan elke soort boob tape dat je wilt gebruiken. Vandaar dat we het in deze blog gaan beschrijven voor de inivisible boob tape. Hoe gebruik je boobtape? Boobtape gebruik je door allereerst een diepe uitsneden te vermijden. Vandaar dat we deze plekken ook ten alentijden vrij moeten houden, zodat de tape niet te zien is, terwijl je het desbetreffende kledingstuk draagt. Hou hier dan ook rekening mee. Verder om de vraag hoe gebruik je boob tape te beantwoorden is het belangrijk om een bepaald stappenplan te volgen. Zo dien je eerst je tepels te beschermen tegen de boob tape. De tape mag namelijk niet geplakt worden hierop. Dit is namelijk, een erg gevoelig deel van de borst. Zo bevestig je eerst altijd de bijgeleverde tepelcovers om je tepels te beschermen. Vervolgens knip je de tape op de gewenste maat. Hiervoor is het belangrijk dat je rekening houdt met de flexibiliteit die de tape heeft. Zo is de tape altijd nog een groot stuk uitrekbaar. Wil je de juiste lengte knippen dan reken je dit mee en knip je de tape iets korter dan gewenst. Tot slot verwijder je de witte kant van de tape en plaats je de tape op de gewenste plek. Verwijder vervolgens de voorkant van de tape om de tape onzichtbaar te maken. Hierdoor maak je de tape ook geschikt voor dunne stoffen. Afhankelijk van de stijl en de grootte van je borsten he je meerdere lagen nodig om de gewenste lift en push-up effect te creëren.

Hoe gebruik je boob tape

Shop hier de invisible boob tape van Levanda

Hoe gebruik je boob tape op diverse manieren?

Boob tape heeft diverse opties voor verschillende soorten kledingstukken met verschillende soorten uitsnijdes. Vandaar dat er diverse wijzen zijn om de boob tape te plakken. Zo kun je de tape kruislings plakken, recht, via de zijkant en via nog meer manieren. De namen hiervoor zijn de cross, de bandeau, de boobcover, de bralette, de uplift en de nipple cover. Zo plak je elk type anders op de borsten. De cross plak je bijvoorbeeld horizontaal kruislings over je borsten, zodat je een kledingstuk dat off-sholder is of een open rug heeft, kunt dragen met de gewenste push effect naar binnen toe. Elke methode heeft zo zijn eigen techniek en plakwijze. Probeer ze allemaal uit bij jouw gewenste outfit en je bent gegarandeerd een fan van deze nieuwste trend.

Boob tape gebruiken?

Boob tape gebruik je dus op diverse manieren om de gewenste look en lift te krijgen die je wenst te bereiken. Dat zonder een beha te dragen. Levanda’s invisible boob tap is hiervoor de ultieme boob tape dat niet alleen die uitstekende ondersteuning biedt, maar ook nog eens geschikt is voor ieder type huid. Daarnaast is die hypoallergeen, zweetbestendig en pijnloos te verwijderen. Met deze boob tape ga je zelfverzekerd stralen in elke outfit zonder je druk te maken over je borsten en je look. Bekijk ook de andere beauty producten van Levanda.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down