Vandaag besteld, morgen in huis!*
19 juli 2023

Alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023

Heb je altijd al gedroomd van lange wimpers, maar lukt het je niet met serums, mascara of andere tools? Dan kan je nog altijd kiezen voor wimperextensions.  Op deze manier ben je toch in staat om je wimpers te verlengen. In deze blog lees je alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023. Dit kan heel handig gedaan worden middels de wimperextensions. Echter wil je wel van tevoren graag weten wat het precies is, hoe het werkt en nog van alles meer. Lange en volle wimpers worden namelijk, vak gezien als een schoonheidsideaal. Daarom is het ook niet gek dat veel vrouwen en meiden graag hun wimpers willen verlengen bij een wimperstylist. Een wimperstylist weet hoe die jouw wimpers langer en voller kan maken en bezit hiervoor over verschillende technieken. Wimperextensions zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ook dit jaar in 2023 zijn wimperextensions bij steeds meer mensen te zien. Wel zijn hier verschillende behandelingen in te vinden. Zo heb je een type behandeling dat one by one heet. Deze trend zet zich nog altijd voort en neemt zo ook gemakken met zich mee. Ben je ook benieuwd naar meer? Wil je zelf wimperextensions aanbrengen? Bekijk dan dit artikel bij Levanda voor langere wimpers.

Wat zijn wimperextensions?

Om te beginnen wordt eerst kort verteld wat wimperextensions inhouden. Wimperextensions zijn losse wimpers die op de eigen wimpers worden aangebracht. Dit middels speciale lijm en middelen. Op deze manier kun je jouw eigen wimper dikker, voller en langer laten lijken. Hierdoor krijg je een mooi en natuurlijk effect in plaats van te strugglen met vele mascara’s, die niet het gewenste resultaat geven, zoals jij gewend bent. Je hoeft niet meer eindeloos lagen mascara aan te brengen en dit dag in en dag uit opnieuw te doen. Zo loopt het niet eraf of gaat het minder snel eraf als mascara. Vaak kan je er mee douchen, zwemmen en sporten zonder dat er iets gebeurd met je wimpers. Zo blijft het vaak 4 tot 6 weken wel zitten. Dit komt door de lijm die gebruikt wordt en de verzorging die je toepast tussendoor. Naast mascara zijn er ook wimperserums, wimperverf en nepwimpers, die vaak gebruikt worden om vollere en langere wimpers te krijgen. Alles wat je moet weten over wimperextensions  in 2023 voordat je ze laat zetten worden in deze blog verder toegelicht.

Beschadigen wimperextensions mijn eigen wimpers?

Er zijn heel veel diverse soorten wimperextensions. Zo heb je diverse maten en diverse krulsterktes. Door de wimperextensions moet je weten dat het soms lijkt alsof het je eigen wimpers beschadigd. Dit komt doordat je eigen wimpers nu meer opvallen. Je ziet dat wimper uitvallen. Echter is dit geheel normaal, want je eigen wimpers vallen om de zoveel tijd uit, maar groeien ook weer aan. Daarom is aan te raden als je wimperextensions hebt om deze om de 3 weken ongeveer bij te laten werken. Ben je de wimpers zat dan verwijder de wimpers ook zorgvuldig. Laat dit door een wimperstylist gebeuren om zo min mogelijk te beschadigen. Ga je aan de wimperextensions veel friemelen of trek je deze eruit, dan zul je gauw je eigen wimpers wel beschadigen. Dus wimperextensions beschadigen of verwijderen niet jouw eigen wimpers. Lees verder, zodat je alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023 te weten komt.

Wat zijn de nadelen en voordelen van wimperextensions?

Om achter alles wat je moet weten over wimperextensios 2023 te weten komen bespreken we nu de na- en voordelen van wimperextensions. Nadelen van extensions voor de wimpers kan zijn dat deze vaak duur zijn waardoor je voor je verzorging en gewenste uitstraling nog meer kwijt bent. De kosten voor wimperextensions zijn namelijk rond de 75 euro. Verder kunnen wimperextensions ook erg oncomfortabel zitten. Voordelen van de wimperextensions zijn dat je niet meer elke dag mascara hoef op te doen en je wimpers direct mooi zichtbaar zijn. Ook vergroot het je ogen en verandert het je uitstraling. Vaak vinden mensen dit erg aantrekkelijk uitzien waardoor ook je zelfvertrouwen een boost kan krijgen. Tevens bespaart het je een hoop tijd, omdat je ook geen make-up eraf of erop hoeft te doen. Daarnaast geven wimperextensions een langdurig resultaat en een natuurlijke uitstraling indien dit gewenst is.

De verzorging voor wimperextensions

Om erachter te komen wat alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023 vertellen we ook een beetje over de verzorging van de wimperextensions. Wimperextensions dien je namelijk elke dag even te borstelen met een wimperborsteltje om de wimpers op de juiste plek weer te krijgen en te voorkomen dat de wimper aan elkaar gaan zitten plakken. Pas ook altijd op bij de persoonlijke verzorging, want als je dat niet weet kunnen de wimpers ook uitvallen. Zo dien je voorzichtig je gezicht te wassen met een zachte doek en een niet te sterke reiniger of andere middelen. Doe ook nooit ruw je gezicht schrobben of eraan trekken of in je oog ruw wrijven. Vermijd ook zeep en olie gebaseerde producten. Dit kan ervoor zorgen dat de wimpers los raken of uit gaan vallen. Daarnaast gaan de wimpers door elkaar zitten waardoor ze niet meer mooi gekruld naast elkaar blijven.

In deze blog lees je alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023

Bekijk en shop de wimperextensions van Levanda

Type wimperextensions

Er zijn verschillende soorten en type wimperextensions die gebruikt en aangebracht kunnen worden op diverse wijzen. Zo heb je de one-by-one wimperextensions, de 3D wimpers, de russian volume wimpers, stripwimpers en magneetwimpers. De klassieke manier is de one-by-one techniek. Hierbij worden de wimpers apart geplaats op je eigen wimpers. De Rusian volume wimpertechniek is nog heftiger en voller dan de 3D wimpertechniek, waarbij 3 keer zoveel wimpers geplaatst worden dan bij de one-by-one manier. De stripwimpers worden niet apart aangebracht en zijn minder natuurlijk. Dit zijn wimpers die al aan elkaar vast zitten en in een keer op je wimpers aangebracht kunnen worden. Tevens zijn er ook diverse looks zo die je kunt creëren. 

Zo hebben we het al gehad over de klasieke stijl en de volumestijl, waarbij meerdere wimpers aan een wimper bevestigd worden. Dan heb je nog de hybride stijl. Dit is de klassieke in combinatie met het volume wimpertechniek. Tot slot heb je de megavolume wimperstijl dat maximale volheid en dramatische wimpers geven. De magnetische wimpers daarentegen zijn in diverse stijlen te verkrijgen en zijn zelf gemakkelijk aan te brengen middels magneet technieken. Zo is er een dat met magnetische lijm bevestigd kan worden als een stripwimper en een met magneetjes op de wimpers zelf die dubbel gelaagd zijn, zowel aan de onderkant als aan de bovenkant van je eigen wimpers. Nu je allerlei informatie weet over wimperextensions weet je bijna alles wat je moet weten over wimperextensions in 2023 als je zelf wellicht wimperextensions zou willen.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down