Vandaag besteld, morgen in huis!*
Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld

Met onze producten straal je van binnen en buiten

Levanda beauty producten

Wie is Levanda?

Welkom bij Levanda! Op onze website vind je een uitgebreide selectie van kwalitatieve en betaalbare home en beauty producten. Of je nu op zoek bent naar home producten om je dagelijkse leven gemakkelijk te maken of jezelf of iemand anders wilt verwennen met luxe beauty producten, bij Levanda ben je aan het juist adres.

Je bestelt onze producten gemakkelijk, vertrouwd en snel via Bol.com. Dit betekent dat je kunt profiteren van alle voordelen die Bol.com bied zoals vandaag besteld morgen in huis levering, uitgebreide keuze in betaalmethodes en een professionele en behulpzame klantenservice.
Bekijk home producten

Ons assortiment

Ons doel bij Levanda is niet om honderden producten aan te bieden. In plaats hiervan focussen wij op het doen van een goed markt- & kwaliteitsonderzoek zodat we er zeker van zijn dat onze producten voldoen aan onze hoge eisen. Hierdoor ben jij bij Levanda verzekerd van kwalitatieve producten.
 
Is iets toch niet 100% naar wens, dan kijken wij samen voor een passende oplossing. We vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Heb je vragen of merkingen neem dan zeker contact met ons op.
Bekijk beauty producten
Levanda home producten
Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down