Vandaag besteld, morgen in huis!*

Pluizen en haren verwijderaar kleding

Ontdek de ultieme textielverzorging met onze draadloze elektrische pluizen en haren verwijderaar kleding. Met een indrukwekkende batterijduur van 3 uur biedt dit apparaat ongeëvenaarde mobiliteit. Het veelzijdige scheeroppervlak met grote en kleine mazen verwijdert pluizen van elk formaat, ondersteund door een krachtige scheerkop met 6 mesjes voor efficiënte pluisverwijdering. Eenvoudig schoon te maken dankzij het innovatieve reservoirontwerp met interne beveiliging. Gebruiksgemak staat voorop, met een handgreep die de pluizen verwijderaar automatisch in de juiste positie brengt. Transformeer je kleding en textiel met gemak en precisie. Investeer in de toekomst van textielverzorging en geniet van een pluisvrije wereld met de Pluizen en haren verwijderaar kleding.

21.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

voedingstype

USB

accu duur

3 uur

Beschrijving

Baan je een weg door pluizige obstakels en haren met gemak, dankzij onze geavanceerde draadloze elektrische pluizen- en haren verwijderaar kleding.

Langdurige Prestaties en Mobiliteit

Met een oplaadbare USB-batterij die tot wel 3 uur meegaat, biedt dit handige apparaat ongeëvenaarde prestaties en mobiliteit. Nooit meer last van beperkte batterijduur, want deze innovatieve pluizen verwijderaar staat garant voor langdurig gebruik zonder de noodzaak van constante oplaadpauzes.

Veelzijdige Pluizen en haren verwijderaar

Pluizen en haren komen in alle maten en vormen voor, maar onze pluizen verwijderaar is erop voorbereid. Of het nu gaat om een groot pluisbolletje op de bank dat je kat heeft veroorzaakt of een kleinere variant op je favoriete trui of shirt, deze veelzijdige gadget klaart de klus met finesse. Het scheeroppervlak, uitgerust met zowel grote als kleine mazen, maakt het moeiteloos mogelijk om pluizen van elk formaat te verwijderen.

Efficiënt Ontwerp met 6 Mesjes

Met een scheerkop voorzien van maar liefst 6 mesjes, duwt deze pluizen verwijderaar pluisjes onmiddellijk weg van het scheeroppervlak, waardoor verstopping wordt voorkomen en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat het reservoir eenvoudig geopend kan worden wanneer het vol is, en biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel het reservoir als de scheerkop veilig en grondig schoon te maken. Dankzij de interne beveiliging stopt de scheerkop automatisch met draaien zodra het apparaat geopend is, waardoor extra veiligheid wordt gegarandeerd.

Hoe gebruik ik de elektrische pluizenverwijderaar?

Gebruiksgemak staat centraal bij onze elektrische pluizen- en haren verwijderaar kleding. Leg eenvoudig het kledingstuk plat op een glad oppervlak zonder kreukels en test het apparaat eerst op een onopvallend stukje stof voordat je de hele klus aanpakt. Met de handgreep aan de bovenkant bevindt de pluizen verwijderaar zich vanzelf in de juiste positie, waardoor je deze alleen rustig op en neer hoeft te bewegen, vergelijkbaar met het gebruik van een strijkijzer.

De Toekomst van Textielverzorging

Of je nu bezig bent met het opfrissen van je favoriete trui, het herstellen van de esthetiek van je bank na de ravage van je harige metgezel, of het simpelweg verwijderen van pluisjes en haren van diverse kledingstukken, onze draadloze elektrische pluizen- en haren verwijderaar kleding is de ultieme metgezel voor een vlekkeloze en pluisvrije look. Investeer vandaag nog in de toekomst van textielverzorging en ervaar het gemak en de efficiëntie van dit innovatieve apparaat. Maak komaf met pluizen en haren, en omarm een wereld van stijl en netheid met de Pluizen en haren verwijderaar kleding!

Bekijk ook onze andere home producten.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down