Vandaag besteld, morgen in huis!*

Wimpers met magneet set 10 stuks

Het gebruik van wimperlijm is voorbij. Deze wimpers met magneet geven je ogen een stralende look en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Met de vijf verschillende stijlen in de set heb je altijd de ideale kunstwimpers voor elke gelegenheid, van een subtiele, natuurlijke look tot een extravagant statement. Een set wimpers met magneet bestaat uit twee flesjes magnetische eyeliner, een handige applicator en tien nepwimpers.

16.95

Vandaag besteld, morgen in huis*
Bestel op bol.com
Bestellen en betalen via bol.com
Gratis verzending door bol.com vanaf 20 euro
Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Productspecificaties

Extra informatie

aantal wimpers

10

aantal eyeliner

2

applicator

ja

magnetisch

ja

herbruikbaar

ja

waterproof eyeliner

ja

Beschrijving

Het aanbrengen en verwijderen van deze wimpers met magneet is eenvoudig dankzij de magnetische kracht van de eyeliner. Daarnaast zijn ze herbruikbaar, waardoor je ze niet elke keer hoeft te zien. Of je nu een subtiele natuurlijke uitstraling wilt of een gedurfde, extravagante stijl, met de vijf verschillende designs in deze set heb je altijd de perfecte wimpers.

 

Hoe werken deze wimpers met magneet?

Het is eenvoudig om de wimpers met magneet met hun kleine magneten aan de wimpers te bevestigen. Het voordeel van deze methode is dat de wimpers niet plakkerig zullen zijn en je ze moeiteloos kunt aanpassen totdat ze net zo goed zitten als je wilt. Aan het einde van de dag is het eenvoudig om ze te verwijderen en schoon te maken met warm water of een milde reiniger. Dit is zowel milieuvriendelijk als voordelig voor je portemonnee. Als uw wimpers met magneet niet de juiste maat hebben, kunt u ze gerust korter knippen totdat ze precies passen.

De wimpers met magneet, die waterbestendig is, geeft je dezelfde look als een gewone eyeliner. Je krijgt twee flesjes magnetische eyeliner om meer lagen te maken voor de beste hechting.

 

Wimperextensions set van 10 stuks

Deze set bevat 10 prachtige wimpers met magnetische strips, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn, zelfs voor mensen dat dit nog nooit hebben gebruikt. Of je nu een bruiloft, een feestje of een dagelijkse look wilt creëren, deze set heeft de perfecte wimpers voor elke gelegenheid. Mis deze kans niet en ga voor een upgrade met onze wimpers met magneet set van 10 stuks. Bestel vandaag nog en geniet van de veelzijdigheid en schoonheid die ze te bieden hebben!"

Ben jij op zoek naar nog meer kwalitatieve en betaalbare beauty producten? Bekijk dan ons beauty-assortiment.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down