Vandaag besteld, morgen in huis!*
16 juni 2023

5 tips voor boob tape in de zomer

In dit blog van 5 tips voor boob tape bespreken wij de verschillende redenen gebruikt en hoe je de boob tape kan toepassen. Heb jij namelijk een feestje of uitje en wil je net dat leuke topje of jurkje aan, maar je weet niet welke beha eronder kan vanwege de bandjes? Dan is boob tape de oplossing. Het zorgt ervoor dat je, jezelf zelfverzekerd voelt in de gekozen outfit die je wilde dragen. Boob tape is voor het bedekken, liften, af vlakken of het versterken van je borsten. Het geeft ondersteuning zonder een beha überhaupt te dragen, het geeft een liftend effect, is flexibel in vorm, verbergt bandjes en het is voor veel ook erg comfortabel. Boop tape wordt ook wel fashion tape genoemd vanwege de vele soorten kleding stijlen die je aan kunt. Een van de tips voor boob is dat je een diep uitgesneden jurk of een strapless top aan kan doen zonder dat je iets ziet. Bekijk hier direct de boob tape van Levanda.

1. Wat is boob tape?

Boob tape is tape gemaakt voor je borsten in de kleur van je huid of zwart. Het is speciale tape die gebruikt wordt i.p.v. de welbekende beha. De tape is ontwikkeld om vrouwen diverse outfits te laten dragen waarbij het mogelijk is om het zien van het bh-bandje te niet te doen. Zo kunnen diverse kledingstijlen en outfits gedragen worden zonder zichtbaarheid op de boob tape. De tape zelf is medisch en veilig voor de huid van de borsten. Verder is de tape erg elastisch, zelfklevend, rekbaar en hecht goed aan de huid door de speciale vormingen van de plaktape. Daarnaast is de boob tape ook in diverse breedtes te verkrijgen, zodat de verschillende behoeftes en voorkeuren vervult worden.

Een van de tips voor boob tape is dat het op heel veel verschillende manieren aangebracht kan worden om de borsten te ondersteunen, liften en op de plaats te houden. Tevens zijn sommige boob tapes ook waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn bij zwemkleding of bij hoge, vochtige tempraturen. Op deze manier blijft alles goed zitten, ook al transpireer je. Ook voor het verbergen van je tepels kan boob tape helpen. Het is dus een handig hulpmiddel voor vrouwen die een bepaalde kledingstijl willen dragen zonder dat de beha te zien is, maar ernaast wel nog ondersteuning en comfort hebben bij het dragen van deze kledingstijl.

2. Hoe werkt boob tape?

Boob tape gebruiken de meeste voor outfits waarbij je de beha niet wilt zien. Een outfit die bijvoorbeeld strapless, backless of diepe V-halzen heeft. Ook is het voor elke soort maat en hoef je niet meer moeilijk te doen over een bepaalde cup maat. Er zijn heel veel diverse manieren en stijlen om de boob tape te plakken. Zo heb je zelfs diverse stijlen als de minimalistische, gekruiste, low-cut en strapless stijl. De minimalistische stijl is een veel gebruikte manier voor het dragen van een topje of jurkje dat strapless is of een diepe v hals of rug heeft. Ook voor croptops is deze stijl ideaal.

Allereerst maak je de huid goed schoon, droog en vrij van bepaalde verzorgingsmiddelen als oliën of lotions. Dit kan namelijk de plakkwaliteit beïnvloeden. Vervolgens kan je beginnen met plakken. Breng eerst de tepelcover aan op de tepel om deze te bedekken en te beschermen. Meet vervolgens hoeveel tape je nodig hebt en knip stroken om de onderkant van je borsten tot aan de gewenst bovenkant te tapen. Breng de tape eerst onder aan de borst en til tegelijkertijd het plakken de borst op. Op deze manier lift je als het ware de borst omhoog. Trek de tape niet al te strak om kreukels en een oncomfortabel gevoel te vermijden. De volgende strip breng je aan de zijkant van je borst aan en trek je horizontaal naar de zijkant van de andere borst om zo beide borsten naar elkaar toe te trekken. Hierdoor ontstaat er een push-up effect. Wil je meer ondersteuning? Dan kan je altijd extra tape toevoegen.

3. Hoe verwijder ik boob tape

Om de boob tape of ook wel fashion tape genoemd te verwijderen maak je de tape een beetje vochtig met warm water. Een washandje kan je hierbij helpen. Pluk zo de rand een beetje los en trek voorzichtig de tape los. Ook het aanbrengen van olie aan de onder rand kan helpen om de tape gemakkelijker eraf te halen. Werk zo van boven naar onder, zodat de tape gemakkelijk loslaat. Hou je borst tegen terwijl je trekt en je de huid van je borsten niet beschadigd. Doe dit zo strookje voor strookje en verwijder tot slot de tepelcover. De olie kan je tevens ook gebruiken voor de borst in te smeren, zodat deze huid goed verzorgd is en niet geïrriteerd raakt. Je kunt allerlei soorten olie hiervoor gebruiken denk; aan baby olie, kokosolie en olijfolie.

4. Het toepassen van de boob tape

De boob tape kan zorgen voor een decolleté, een vollere decolleté en om de borsten dichterbij elkaar te krijgen. Zo breng je middels de tape de borsten dichter naar elkaar toe in de gewenste vorm. Overigens kan boob tape ook een goede manier zijn bij het sporten. Boob tape kan namelijk meer ondersteuning bieden tijdens het sporten of je nu aan het dansen, rennen, gymnastiek of fitness doet. Op deze manier kan de boop tape de sportbeha vervangen of ondersteunen. Wil je, je tepels bedekken en goed beschermen dan kun je ook gebruik maken van de herbruikbare tepelplakkers i.p.v. standaard tepelplakkers die je maar een keer kan gebruiken. Dit behoort tot een van de tips van boob tape.

tips voor boob tape

5. Overige tips van boob tape

Om optimaal gebruik te maken van de benoemde tips van boob tape hebben wij nog extra advies. Je kan het goed gebruiken bij speciale gelegenheden waarbij een jurk vaak een open rug, strapless of aparte uitsnede heeft. Vandaar dat we je aanraden om boop tape altijd eerst te testen en te kijken hoe je de tape gaat plakken voordat de speciale gelegenheid er is. Zo kun je testen hoe lang het goed blijft zitten en hoe gevoelig je huid voor de tape is. Je zult je namelijk ook comfortabel moeten voelen. Ook wordt het aangeraden om boob tape niet langer dan 8 uur te dragen i.v.m. irritatie. Test nu de boob tape en breng je borsten in de gewenste vorm naar keuze. Volg de instructies en leer diverse technieken en mogelijkheden kennen. Wees weer zelfverzekerd en straal in je outfit net als bekende fashionista’s en celebraties. Boob tape is het geheime wapen voor de perfecte borsten en uitstraling naast comfort en ondersteuning.

Levanda betekend in het zweeds dat je iemand een lang en gelukkig leven toewenst en dat is nu precies waar onze producten aan willen bijdragen een beter, gezonder en gelukkiger leven.

Navigatie

Contact

info@levanda.nl
KvK: 77519752
BTW: NL003226984B84
*Vandaag besteld, morgen in huis - afhankeling van levertijd op bol.com
Levanda © 2024 | Website ontwikkeling en realisatie door: MovaWorks en Website Visie
chevron-down